Vi har startet arbeidet inn mot neste års TG i Vikingskipet!

Etter The Gathering 2023 har Styret sammen med ledelsen for TG23 sett på strukturen for ledergruppen. Vi har hatt et innspillsmøte med en god del frivillige fra årets arrangement, og besluttet å gjøre litt endringer på strukturen til ledergruppen for TG24.

Dagens struktur for TG-ledelsen består av tre fagledere, to ombud (Crewombud + Deltakerombud). økonomiansvarlig, koordinator og kommunikasjonsansvarlig. Fagledere og ombud er valgt av styret, mens de andre rollene er valgt av TG-ledelsen, eller automatisk en del av annen rolle (“ex officio“).

Nå legger vi til en fagleder i ledelsen, og lyser ut alle de valgte rollene på nytt.

Ledelsen for TG24

For The Gaterhing 2024 vil ledergruppen se slik ut:

 • Fagleder 1 – Informasjon og sørvis
 • Fagleder 2 – Beredskap og trygghet
 • Fagleder 3 – Lokasjon/arena
 • Fagleder 4 – Underholdning
 • Crewombud
 • Deltakerombud
 • Økonomiansvarlig
 • Koordinator *
 • Kommunikasjonsansvarlig *

* Koordinator og kommunikasjonsansvarlig kan settes av den øvrige ledergruppen ved behov

Utlysning

Gjelder alle rollene

 • Fagleder-rollene vil vare i to til tre år. Styret setter lengde på rollene etter helhetlig vurdering.
 • Ledergruppen bestemmer selv strukturen i sine områder (eks. fordeling mellom under-crew og chiefs)
 • Søknadsfrist er innen utgangen av 28. juli

Fagleder 1 - Informasjon og sørvis

Dette fagfeltet skal ha alt fra billettsalg, salg av varer, deltakersørvis og sponsorer. Det kan oppsummeres som deltakersørvis, informasjonsflyt og strategiske samarbeid.

Fagleder 2 - Beredskap og trygghet

Dette fagfeltet skal ha ansvar for at arrangementet gjennomføres i trygge rammer, og at det er en fin plass å være for både deltakere og våre frivillige.

Fagleder 3 - Lokasjon/arena

Dette fagfeltet skal ha ansvar for selve lokalet og det som er direkte knytta til det. Under dette går dialog med hall-eier, hall-infrastruktur, vår tekniske infrastruktur, logistikk og lager samt kanskje frivilligpleie (sistnevnte er vurdert også under område 2).

Fagleder 4 - Underholdning

Dette fagfeltet skal ha ansvar for selve innholdet på TG; tema og profilen vår både fra konsept og design til gjennomføring, innhold og aktiviteter på og utenfor scene, konkurranser og kunnskapsformidling og lignende.

Crewombud

Som ombud er du de frivilliges talerør inn til ledelsen, og til resten av organisasjonen.

Crewombudet er ansvarlig for å bistå frivillige i å løse opp i konflikter, og være upartisk støtte. Ombudet har ingen faste oppgaver under arrangementet, men må være tilgjengelig for å bistå i konflikter og andre vanskelige situasjoner.

Crewombudet vil være en del av vanskelige situasjoner og vanskelige beslutninger. Ombudene må forholde seg til sensitiv informasjon, og har særskilt taushetsplikt.

Deltakerombud

Som ombud er du deltakernes talerør inn til ledelsen, og til resten av organisasjonen.

Deltakerombudet er ansvarlig for å bistå deltakere i å løse opp i konflikter, og være upartisk støtte. Ombudet har ingen faste oppgaver under arrangementet, men må være tilgjengelig for å bistå i konflikter og andre vanskelige situasjoner.

Deltakerombudet vil være en del av vanskelige situasjoner og vanskelige beslutninger. Ombudene må forholde seg til sensitiv informasjon, og har særskilt taushetsplikt.

Send søknad

Fyll ut dette skjemaet for å søke: https://forms.gle/pXz1oAtGgWTtd8Af9

Obs! Skjemaet krever innlogging med Google for å laste opp filer (CV og søknad).

Hvis du ikke har Google-konto kan du sende CV og søknad, sammen med oversikt over hvilke roller du søker på, til karlfredrik[@]kandu[.]no.

Fristen er 28. juli.